El projecte

Can Tonal de Vallbona és un projecte d’espai social i comunitari amb els objectius d’experimentar, reflexionar i difondre principis i pràctiques per a la construcció d’una nova societat basada en valors com ara la cooperació i el suport mutu, l’autogestió i la democràcia directa, l’equilibri amb l’entorn natural… Amb voluntat d’arrelar al territori i promoure l’enxarxament de persones i projectes, i la cohesió i força dels moviments socials existents.

Es troba en una finca d’una hectàrea de terreny d’una antiga granja que es trobava en estat d’abandonament i s’està rehabilitant, als afores de Sant Antoni de Vilamajor, Baix Montseny.

Un grup consolidat de persones convivim dedicant gran part del nostre temps i energies a dinamitzar el projecte de Can Tonal i millorar l’espai. Prenem assembleàriament les decisions sobre allò que ens afecta col·lectivament i organitzem en comú la nostra economia.

A Can Tonal s’hi habilitaran espais d’ús social, la gestió dels quals quedarà en mans d’assemblees obertes als veïns i veïnes de la zona, amb la idea de recuperar la gestió comunal dels recursos de cada regió. De moment, no obstant, aquests espais encara no estan habilitats.

Us convidem a llegir la declaració d’intencions elaborada durant les primeres fases del procés de gestació i preparació del projecte.

· · ·

Contacte: info(a)cantonal.net