4 de maig: Jornada de treball col·lectiu a Can Tonal

El dissabte 4 de maig tornem a organitzar una jornada de treball col·lectiu a Can Tonal!

Encara que plogui, mantindrem la jornada! I farem feines d’interior.

Hi haurà esmorzar, dinar i sopar per a tothom que vingui. Hi haurà un espai per a peques, així que podeu venir amb criatures. I demanem que deixeu els gossos a casa. Qualsevol dubte, contacteu: cantonal(a)riseup.net.

Comencem a les 9.30h. Al matí hi haurà el treball col·lectiu: es continuarà el bonic mural de mosaic que s’està fent amb trencadís de rajoles, es faran feines a l’hort i als fruiters, es cuinaran els àpats… i més coses!

Després de dinar, farem una visita-presentació del projecte de Can Tonal, així com un espai de tertúlia sobre el que s’ha assolit en 10 anys de projecte.

A les 17h hi haurà un conversatori i taller amb membres de Fuga Nómada Editorial:

“Trobem en l’auto-publicació una manera efectiva i pràctica de posar de manifest que totes participem en la construcció del món i les vides que volem. Així mateix, som conscients que aquestes construccions són col·lectives, i han de tenir en compte la multiplicitat de la qual que només són capaces les comunitats, per tant, amb el fanzine reivindiquem la reapropiació social del coneixement i la disposició col·lectiva d’eines de creació.

Compartirem la nostra experiència a Fuga Nómada Editorial i, mitjançant jocs, oferirem l’escriptura, el dibuix i el plegat, com a llavors germinades per engendrar noves expressions del món.”

Després de sopar hi haurà concert íntim d’Arumbo i jam d’instruments i veu oberta a tothom, amb experiència o no. Porteu els vostres instruments!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.