29 d’abril: Jornada de treball + xerrada-debat sobre el “col·lapse” + nit de rap

El proper dissabte 29 d’abril preparem una nova jornada de treball col·lectiu, amb activitats de tarda i de nit. Farem feines de l’hort, pintarem, enguixarem, seguirem posant una tanca a l’entrada… Una altra vegada, convoquem a tothom a les 10h!

Després de dinar farem una explicació del projecte de Can Tonal, per a qui no hagi vingut mai.

A la tarda, hi haurà una xerrada-debat: “Perspectives de canvi social davant el col·lapse civilitzatori”, preparada i dinamitzada per un membre del Grup de Reflexió per l’Autonomia. Què suposaran per a les nostres societats, en un futur no llunyà, els efectes del canvi climàtic i del declivi de la disponibilitat de recursos energètics bàsics, combinats amb la crisi de valors que patim? Aquí deixem alguns materials sobre el tema:

A la nit, després de sopar, hi haurà concerts de rap amb:

Us convidem a quedar-vos a dormir! Només cal que porteu aïllant i sac. Nosaltres tenim algunes mantes per deixar. Tenim un espai cobert per acollir-vos.

Els àpats els posem nosaltres. Si veniu a la jornada estarà bé que confirmeu l’assistència, per tenir una idea de quanta gent serem menjant i dormint. Ens podeu escriure al correu: info@cantonal.net.

Els horaris queden així:

10h – Treball col·lectiu
12h – Aperitiu
12.45h – Treball col·lectiu
15h – Dinar
16h – Presentació de Can Tonal / Descans
17-19h – Xerrada-debat sobre el “col·lapse”
20h – Sopar
22h – Nit de rap

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.